Při provádění deratizačních opatření se řídíme „Standardní metodikou ochranné deratizace“ vydanou SZÚ v Praze v lednu 2006, která zohledňuje i uplatňování systémů HACCP v potravinářství.
Pro naše zákazníky zajišťujeme
- monitoring výskytu hlodavců
- osazení deratizačních nástrah v deratizačních nástrahových staničkách
- odstranění uhynulých hlodavců
- likvidaci starých nástrah a deratizačních staniček
- kontrolu účinnosti deratizačních opatření a doplnění nástrah
- vystavení pracovního protokolu ( dle standardní metodiky ) pro účely státních kontrolních orgánů, pro případ nehody, případně pro volbu dalších technologických
- postupů i jako podklad pro fakturaci
- vypracování a realizaci plánu ochranné deratizace v rámci opatření HACCP
Deratizační opatření provádíme v
- zemědělských a potravinářských objektech
- průmyslových objektech
- školách, úřadech a stravovacích zařízeních
- komunální sféře a soukromých objektech
- kanalizačních, teplovodních a jiných inženýrských sítích
- obcích a městech atd.
K provádění ochranné deratizace využíváme pouze biocidní přípravky uváděné na trh v souhlase se zákonem č. 120/ 2002 Sb. a mechanická zařízení, která nejsou v rozporu se zák. 246/ 1992 Sb.